8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 20.03.2018

8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 20.03.2018

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση στην 8η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 καλείστε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2018και ώρα20:30στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της ψηφισθείσης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού – Αθλητισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ελευσίνας.

  2. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της ψηφισθείσης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2018 της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

  3. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της ψηφισθείσης τροποποίησης του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας.

  4. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου περί χρηματοδότησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ελευσίνας από τον Δήμο μας μηνός Φεβρουαρίου 2018 του Ετήσιου Προγράμματος Δράσης.

  5. Επί αιτήματος Συλλόγου ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

  6. Συμπλήρωση της υπ’ αριθμ. 83/18 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

  7. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 62/18 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

  8. Λήψη απόφασης για την υλοποίηση της μελέτης που αφορά την κατασκευή του έργου: «Αντικατάσταση Πλαστικού Τάπητα Βοηθητικού Γηπέδου στο Ο.Τ. 258».

  9. Λήψη απόφασης για την ανάγκη εκτέλεσης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις οδών Κάτω Ελευσίνας», προϋπολογισμού δαπάνης 600.000,00 €.

  10. Λήψη απόφασης για την έγκριση της Χάρτας Εθελοντισμού του Δήμου Ελευσίνας.

  11. Λήψη απόφασης για την υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στον άξονα Προτεραιότητας «Κοινωνικές και Πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των Δήμων» με τίτλο: «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις Δήμου Ελευσίνας».

  12. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας ανταλλακτικών και αναλωσίμων για τον εξοπλισμό του σταθμού μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

  13. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της εργασίας απολύμανσης –απεντόμωσης – κουνοποκτονίας των κτιρίων και των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου και απολύμανσης – απεντόμωσης των κτιρίων».

  1. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της προμήθειας Αναλωσίμων Εκτυπωτών – Πολυμηχανημάτων.

  2. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας των συνδρομών σε εφημερίδες και περιοδικά και ηλεκτρονικά μέσα.

  3. Λήψη απόφασης για την ανάγκη διενέργειας της Προμήθειας Φαξ, Φωτοτυπικών, Αριθμομηχανών, Μηχανών Γραφείου κ.λ.π.

  4. Λήψη απόφασης για την έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπών αφανών εργασιών του έργου: «Κατασκευή Εξωτερικών Διακλαδώσεων Αποχέτευσης στην Κάτω Ελευσίνα»

  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση των πρωτοκόλλων παραλαβής υλικών προμηθειών & παραλαβή των αντικειμένων των συμβάσεων γενικών υπηρεσιών.

  6. Λήψη απόφασης για την συμμετοχή εκπροσώπων του Δήμου στην 2η συνάντηση εργασιών των εταίρων στο Barcelos της Πορτογαλίας στο πλαίσιο του Προγράμματος ERASMUS+ με τίτλο «Michelangelo: Ensuring School Success and Reducing Early School Leaving through Fine Artsμε κωδικό αριθμό 2017-1-EL01-KA201-036177».

  7. Αποδοχή δωρεάς εκπόνησης μελέτης από την εταιρεία ECHMES προς το Δήμο μας.

  8. Επιστροφή ποσών σε δημότες.

  9. Επιστροφές ως αχρεωστήτως Εισπραχθέντων Τελών, Φόρων & Δικαιωμάτων.

  10. Λήψη απόφασης για απαλλαγή από προσαυξήσεις.

  11. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου για το χειρισμό μιας (1) έφεσης ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, αναφορικά με τις οικοδομικές άδειες αποθηκών επί ακινήτων ιδιοκτησίας της εταιρείας ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ Α.Ε. στην περιοχή Καλυμπάκι.

  12. Καθορισμός αμοιβής της δικηγόρου Αγγελικής Χαροκόπου για τον χειρισμό της υπόθεσης των οφειλών του Δήμου Ελευσίνας προς την ΕΥΔΑΠ.

  13. Επί αιτήματος Σώματος Ελλήνων Προσκόπων για παραχώρηση χώρου.

 

 

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για