ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με την ευχή, αλλά και την προτροπή και απόφαση, τα στελέχη της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην επιτυχή προσπάθεια όσων μοχθούν για το συλλογικό και τον Αθλητισμό των πολιτών του Ασπρόπυργου, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Ιωάννης Ηλίας,  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, για τους εργαζόμενους του Δήμου, παρουσία του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, του Δήμου Ασπροπύργου, Ιωσήφ Παροτσίδη.

Ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος και οι παριστάμενοι στην εκδήλωση, Δημοτικοί Σύμβουλοι, απηύθυναν ευχές για υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, στο προσωπικό της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού. Στην άθληση που, εκτός από παράγοντας υγείας και ευεξίας για όλους τους πολίτες, συνιστά την πιο σημαντική, δημιουργική διέξοδο για τους νέους και τις νέες της πόλης, αλλά και παράμετρο της αγωγής τους, αναφέρθηκαν στον σύντομο χαιρετισμό τους, τόσο ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Ηλίας όσο και ο Αντιδήμαρχος, κ. Ιωσήφ Παροτσίδης.

Παράλληλα, ευχαρίστησαν το προσωπικό του Δήμου που ασχολείται με τη λειτουργικότητα των αθλητικών υποδομών, αλλά και με τα προγράμματα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό. Ταυτόχρονα, εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα του Αθλητισμού του Δήμου, θα συμβάλλουν καταλυτικά στην ολοκληρωμένη αναβάθμιση των αθλητικών δράσεων του Δήμου. 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ
*ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ, ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ, ΠΡΟΒΟΛΗ.
*ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για