INNOVATE EAST

Ο Δήμος Κρωπίας αρωγός στον 1ο Διαγωνισμό Πράσινης και Γαλάζιας Καινοτομίας της Μητρόπολης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, που φέρνει για πρώτη φορά κοντά, σε έναν κοινό σκοπό, το σύνολο των δημόσιων φορέων, των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, αλλά και των επιχειρήσεων της ευρύτερης περιοχής.

Ο Διαγωνισμός αποσκοπεί στην ενίσχυση και αξιοποίηση των υψηλής ποιότητας επιστημονικών επιδόσεων της χώρας, καθώς και στην κινητοποίηση των νέων ερευνητών, φοιτητών, μεταπτυχιακών και μεταδιδακτορικών, που δραστηριοποιούνται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, προκειμένου να αναδείξουν καινοτόμες ιδέες και πρωτοβουλίες που θα συνεισφέρουν στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των δυνατοτήτων της περιοχής των Μεσογείων και της Λαυρεωτικής.

Οι υποψήφιοι καλούνται να βρουν καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων σε θέματα Πράσινης και Γαλάζιας Οικονομίας.

Απώτερο στόχο αποτελεί η επιτυχημένη υλοποίηση των επιχειρηματικών ιδεών που θα αναδειχθούν μέσω του Διαγωνισμού, με την εφαρμογή τους στο ευρύτερο πλαίσιο της περιοχής.

Δηλώσεις Συμμετοχής: https://www.innovateeast.gr/

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για