Δήμος Αγίας Παρασκευής: Μεγάλη συμμετοχή στην 7η Γαλλική Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 7η Γαλλική Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων (Αυτοκινήτων και για πρώτη φορά φέτος και ιστορικών Δικύκλων) που διοργάνωσε η Λέσχη Ιστορικών Αυτοκινήτων ORCA με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 7η Γαλλική Συνάντηση Κλασσικών Οχημάτων (Αυτοκινήτων και για πρώτη φορά φέτος και ιστορικών Δικύκλων) που διοργάνωσε  η Λέσχη Ιστορικών Αυτοκινήτων ORCA με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής   την  Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, στην  Κεντρική  Πλατεία της πόλης.

 

ap oximata 1 ap oximata 4

 

Στην έκθεση, που έγινε για πρώτη φορά στην Αγία Παρασκευή  και προσέλκυσε πολύ κόσμο, παρουσιάστηκαν δεκάδες κλασικά γαλλικά αυτοκίνητα και μοτοποδήλατα, όπως τα θρυλικά 2CV  και το “Σολεξάκι” (Velosolex) αντίστοιχα, ενώ από τα μεγάφωνα δίνονταν πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία τους.

 

 ap oximata 2 ap oximata 6

Στην εκδήλωση ο πρόεδρος της ORCA Γιώργος  Λιβέρης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο, ο οποίος συνεχάρη τους  διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες και απένειμε το βραβείο για  το παλιότερο αυτοκίνητο. Βραβεύτηκαν επίσης  το παλιότερο μοτοποδήλατο, το καλύτερα αποκαταστημένο όχημα, η πιο μακρινή συμμετοχή και η Λέσχη 2CV για τη στήριξη της στην εκδήλωση.

 

ap oximata 3 ap oximata 5

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για