Ο Δήμος Ηρακλείου διευρύνει τη βοήθεια στα παιδικά χωριά SOS

Την βούληση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να εδραιωθεί μια σταθερή και τακτική συνεργασία αλληλεγγύης με τα Παιδικά Χωριά SOS εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, κατά την επίσκεψή του στο Χωριό της Βάρης.

hrakleio paidika xoriaΤην βούληση του Δήμου Ηρακλείου Αττικής να εδραιωθεί μια σταθερή και τακτική συνεργασία αλληλεγγύης με τα Παιδικά Χωριά SOS εξέφρασε ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος, κατά την επίσκεψή του στο Χωριό της Βάρης. Η επίσκεψη ήρθε ως συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δήμου, ο οποίος, μέσω της ΚΕΑΕΔΗΑ και των δημοτικών Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και παρέδωσε στα Παιδικά Χωριά SOS.

 

«Δεν θέλουμε να σταματήσουμε σε αυτή και μόνο την ενέργεια, να πούμε ότι κάναμε μια καλή πράξη και τελειώσαμε. Ζήτημα είναι να διερευνήσουμε τρόπους με τους οποίους ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, θα βοηθήσει ουσιαστικά στο έργο σας», τόνισε ο Νίκος Μπάμπαλος στους υπεύθυνους των Παιδικών Χωριών.

 

Σε αυτή την κατεύθυνση, συμφωνήθηκε να επισκεφτεί άμεσα τη Βάρη κλιμάκιο από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, ώστε να εντοπιστούν συγκεκριμένα πεδία συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο δήμαρχος ξεναγήθηκε στο Χωριό ενώ είχε την ευκαιρία να φιλοξενηθεί σε ένα από τα σπίτια όπου μένουν τα παιδιά. Οι συνθήκες διαμονής προσομοιάζουν αυτές μιας πραγματικής οικογένειας, με τη βοήθεια της «μαμάς» και του «μπαμπά» SOS.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για