Κάλεσμα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Παλλήνης εν όψει του Πάσχα

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα ο Δήμος Παλλήνης καλεί όλους τους συλλόγους, φορείς, εταιρείες και ιδιώτες της πόλης να συμβάλλουν στην συγκέντρωση των βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

pallini koin pantopoleioΟ Δήμος Παλλήνης έγκαιρα στόχευσε στην δημιουργία και τη λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  για την προστασία όλων όσων πλήττονται από τις δυσμενείς συγκυρίες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης, πυλώνας αλληλεγγύης και προσφοράς στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης, λειτουργεί καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα και εξυπηρετεί σταθερά ανά μήνα, περί τις 350 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 1.200 πολίτες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια Κοινωνικής Αλληλεγγύης από την πρώτη στιγμή ιδρύσεως του Κοινωνικού Παντοπωλείο είναι επιχειρήσεις, τοπικοί φορείς και μεμονωμένοι ιδιώτες.

Ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα ο Δήμος Παλλήνης καλεί όλους τους συλλόγους, φορείς, εταιρείες και ιδιώτες της πόλης να συμβάλλουν στην συγκέντρωση των βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

 

“Για να κάνουμε την πόλη μας ΑΚΟΜΗ πιο δυνατή και πιο αλληλέγγυα, σας καλούμε να προσφέρετε στο Κοινωνικό παντοπωλείο βασικά είδη διατροφής όπως αλεύρι, ζάχαρη, ρύζι, ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ντοματοπολτό κ.α.

 

Ένα κιλό από τον καθένα μας,
μπορεί να γίνουν τόνοι προϊόντων για όλους”,

 

όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες: 213 2031651, 210 661289 (καθημερινά 09:00 με 14:00)

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για