Δήμος Αγίας Παρασκευής: παραδόθηκαν στους δικαιούχους τα προϊόντα από το πρόγραμμα συνδρομής απόρων 2014-2020/ΤΕΒΑ

Πραγματοποιήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την Τρίτη 12/4, η διανομή στους δικαιούχους (175 οικογένειες με 362 μέλη) των τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, που παρέλαβε ο Δήμος στα πλαίσια της πρώτης φάσης εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020-ΤΕΒΑ.

Πραγματοποιήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίας Παρασκευής, την Τρίτη 12/4,  η διανομή στους δικαιούχους (175 οικογένειες με 362 μέλη) των τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής, που παρέλαβε ο Δήμος στα πλαίσια της πρώτης φάσης εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020-ΤΕΒΑ. 

 

 

Συγκεκριμένα δόθηκαν στους δικαιούχους είδη παντοπωλείου (φασόλια, φακές, ζυμαρικά, λάδι), λαχανικά και φρούτα, νωπά κοτόπουλα, είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας όπως και  βρεφικά είδη (πάνες, μωρομάντηλα, γάλα σκόνη, κρέμα βανίλια).

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής συμμετέχει στο πρόγραμμα του Υπουργείου Εργασίας ως Εταίρος Κοινωνικής Σύμπραξης με Επικεφαλής Εταίρο την Περιφέρεια Αττικής-Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα.

 

ap teba 1 ap teba 2

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για