Άλλη μία ανακαινισμένη Παιδική Χαρά παρέδωσε προς χρήση ο Δήμος Καλλιθέας

Στις Τζιτζιφιές του Δήμου Καλλιθέας επαναλειτουργεί μία ακόμη Παιδική Χαρά που παρέμενε κλειστή τα τελευταία χρόνια αφού είχε κριθεί ακατάλληλη εξαιτίας της φθοράς των παιχνιδιών, της επικινδυνότητας του δαπέδου και γενικότερα της έλλειψης των αναγκαίων προδιαγραφών.

Στις Τζιτζιφιές του Δήμου Καλλιθέας επαναλειτουργεί από σήμερα μία ακόμη Παιδική Χαρά που παρέμενε κλειστή τα τελευταία χρόνια αφού είχε κριθεί ακατάλληλη εξαιτίας της φθοράς των παιχνιδιών, της επικινδυνότητας του δαπέδου και γενικότερα της έλλειψης των αναγκαίων προδιαγραφών.

Πρόκειται για την Παιδική Χαρά που βρίσκεται μεταξύ των οδών Πεισιτράτους, Ξενοφώντος και Ναυαρίνου στις Τζιτζιφιές.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος κατά την τέλεση των εγκαινίων επαναλειτουργίας εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι επισκέπτες θα διατηρήσουν την Παιδική Χαρά άρτια και καθαρή και ανακοίνωσε ότι το Σάββατο παραδίδεται στους δημότες και η Παιδική Χαρά που βρίσκεται στην πλατεία Δαβάκη στην οποία τοποθετήθηκε νέο δάπεδο ασφαλείας με επισκευασμένα όργανα που προσφέρουν χαρά και εξασφαλίζουν  ξέγνοιαστο παιχνίδι στα παιδιά.

 Υπενθυμίζεται ότι τους τελευταίους μήνες ο Δήμος Καλλιθέας παρέδωσε στους δημότες τέσσερις (4) ανακαινισμένες Παιδικές Χαρές.

 

kallithea paidiki xara 1 kallithea paidiki xara 3

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για