Μεγάλη προσέλευση για τις δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο Δήμο Αγίας Παρασκευής

Με μεγάλη προσέλευση κατοίκων όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στo Δημοτικά Ιατρεία Τσακού στην Αγία Παρασκευή οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης, που πρόσφεραν οι γιατροί με συντονισμό από την ομάδα Ρόταρυ Αγίας Παρασκευής.

Με μεγάλη προσέλευση κατοίκων όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκαν  το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στo Δημοτικά Ιατρεία Τσακού στην Αγία Παρασκευή οι δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης, που πρόσφεραν οι γιατροί με συντονισμό από την ομάδα Ρόταρυ Αγίας Παρασκευής.

 

ap rotari 1 ap rotari 3

 

Οι ειδικότητες των γιατρών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών που πρόσφεραν  τις υπηρεσίες τους ήταν, Πνευμονολόγος (Σπιρομέτρηση), Ογκολόγος-Παθολόγος, Πλαστικός Χειρουργός (εξέταση σπίλου), Ενδοκρινολόγος, Ακτινολόγος (Υπερηχογράφημα θυρεοειδούς), Ορθοπεδικός, Ουρολόγος, Παιδίατρος και Ωτορινολαρυγγολόγος.

 

Ο Δήμαρχος  Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος επισκέφθηκε το Ιατρείο και ευχαρίστησε προσωπικά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη δράση αλληλεγγύης, δηλαδή  την ομάδα των γιατρών, τους Ρόταρυ Αγίας Παρασκευής, τους γιατρούς και το προσωπικό των Δημ. Ιατρείων.
 Η προσφορά θα επαναληφθεί μετά το καλοκαίρι.

 

ap rotari 2

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για