Συνεχίζονται τα έργα αποχέτευσης στο Δήμο Παλλήνης, ολοκληρώθηκε η οδός Οδυσσέα

Συνεχίζονται τα έργα αποχέτευσης και σύνδεσης των ακινήτων με τους αγωγούς ακαθάρτων στις περιοχές του Δήμου Παλλήνης.

Συνεχίζονται τα έργα αποχέτευσης και σύνδεσης των ακινήτων με τους αγωγούς ακαθάρτων στις περιοχές του Δήμου Παλλήνης (Δ.Ε. Γέρακα).

 

Στόχος του Δήμου Παλλήνης είναι να υπερκεράζονται οι όποιες δυσκολίες παρουσιάζονται, προκειμένου να μην μείνει κανέναν σπίτι χωρίς αποχέτευση ακαθάρτων.

 

Για παράδειγμα στην οδό Οδυσσέα (Δ.Ε. Γέρακα), ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποχέτευσης, παρά τις δυσκολίες που προέκυπταν από τον αγωγό ομβρίων υδάτων που καταλαμβάνει όλο το πλάτος του οδοστρώματος και σε όλο το μήκος του.

 

pallini asfaltostrwseis 1 pallini asfaltostrwseis 2

 

Μετά από επίμονες προσπάθειες για την αλλαγή της αρχικής μελέτης και την έγκριση της, πραγματοποιήθηκαν όλες οι εργασίες αποχέτευσης, εκατέρωθεν του δρόμου – πλησίον των πεζοδρομίων – ενώ παράλληλα τοποθετήθηκαν καινούργιοι αγωγοί ύδρευσης, νέα πεζοδρόμια και σχάρες απορροής ομβρίων υδάτων και πλήρης αποκατάσταση του οδοστρώματος σε όλο το μήκος και πλάτος του δρόμου (από την οδό Πίνδου έως την οδό Ησιόδου).

 

Να σημειωθεί ότι για το μείζον ζήτημα αποχέτευσης όλης της υπόλοιπης έκτασης του Δήμου Παλλήνης, συνεχίζεται η προσπάθεια της παρούσας δημοτική αρχής προκειμένου να αποχετευθούν και όλες οι υπόλοιπες περιοχές του Δήμου Παλλήνης.

 

pallini asfaltostrwseis 3 pallini asfaltostrwseis 4

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για