1η Τακτική Διαδικτυακή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ελευσίνας 20.01.21

1.    Συζήτηση – Ενημέρωση επί των τρεχόντων θεμάτων της Δημοτικής Μονοπρόσωπης Α.Ε. Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνας ELEUSIS 2021 Α.Ε.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – Δήμαρχος κ. Αργύριος Οικονόμου

2.    Λήψη απόφασης για την καθιέρωση διαφορετικού ωραρίου λειτουργίας σε υπηρεσίες και Διευθύνσεις του Δήμου Ελευσίνας.

           ΤΕΧΝΙΚΑ – Αρμόδιος Αντιδ/χος κ. Αθανάσιος Μαυρογιάννης

3.    Λήψη απόφασης για σύμφωνη γνώμη σχετικά με εργασίες/παρεμβάσεις για την βελτίωση των οδικών χαρακτηριστικών της Ιεράς Οδού και εξοπλισμού αυτής, σε δύο τμήματα της εντός του Δήμου Ελευσίνας  καθώς και την υλοποίησή τους από την Περιφέρεια Αττικής (ΔΙΔΙΜΥ), στο πλαίσιο υπογραφής Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Αγίας Βαρβάρας, Χαϊδαρίου και Ελευσίνας.

4.    Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου Σύμβασης μεταβίβασης και παράδοσης στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. των δικτύων ύδρευσης των οικισμών Ελευσίνα IV και Ελευσίνα V του Δήμου Ελευσίνας και έγκρισης του σχεδίου του αντίστοιχου πρωτοκόλλου παράδοσης, καθώς και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή αυτών.

5.    Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ 2017».

6.    Έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις Οδών Κάτω Ελευσίνας».

Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Αρμόδια Αντιδ/χος  κα Σεβασμία Άνθη-Γκιόκα

7.    Παραχώρηση του 3ου Γυμνασίου Ελευσίνας για εξετάσεις Γλωσσομάθειας EUROPALSO, ESB στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για