1η Tακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Kηφισιάς 20.01.21

1.    Ορισμός του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Δημόσιου Δικαίου του Δήμου Κηφισιάς με την επωνυμία «Πνευματικό Κέντρο Έρευνας και Μελέτης του Μικρασιατικού Πολιτισμού της Χερσονήσου της Ερυθραίας».

2.    Συγκρότηση Επιτροπής επίλυσης διαφορών από πρόστιμα που επιβάλλονται από την  Υπηρεσία Εποπτών Καθαριότητας.

3.    Αποδοχή παραιτήσεων και αντικατάσταση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Ανθοκομική Έκθεση Δήμου Κηφισιάς»

.4.    Διαπίστωση της επάρκειας του προσωπικού και της υλικοτεχνικής υποδομής της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Κηφισιάς για την άσκηση της αρμοδιότητας της ανωτέρω υπηρεσίας και για τις Δημοτικές Ενότητες Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

5.    Επί της υπ’ αρ. 30/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί επικαιροποίησης της υπ΄ αριθμ. 33/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά κυκλοφοριακή ρύθμιση για τη μετατροπή τμήματος της οδού Θάσου στη Νέα Ερυθραία, σε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας.

6.    Επί της υπ’ αρ. 38/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, περί επικαιροποίησης της υπ΄ αριθμ. 54/2019 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά κυκλοφοριακή ρύθμιση για τη μονοδρόμηση της οδού Ανοίξεως, στο τμήμα μεταξύ των οδών Γ. Λύρα και Χαρ. Τρικούπη στην Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς, με κατεύθυνση από την οδό Γ. Λύρα προς την οδό Χαρ. Τρικούπη.

7.    Επί της υπ’ αρ. 103/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά κυκλοφοριακή ρύθμιση για την τοποθέτηση οδοδεικτών επί της οδού Κύπρου, στη συμβολή της με τις οδούς Κιθαιρώνος, και Ταϋγέτου στην Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς για την αποτροπή παρόδιας στάθμευσης.

8.    Επί της 50/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά κυκλοφοριακή ρύθμιση για την διαπλάτυνση πεζοδρομίου στην οδό Ομήρου στη συμβολή με την οδό Αλωνίων στο Ο.Τ. 23, στη Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς.

9.    Επί της 114/2020 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, η οποία αφορά  κυκλοφοριακή ρύθμιση για τη λήψη μέτρων στην διασταύρωση των οδών Ρόδων και Γιασεμιών στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης.

10.     Έγκριση ανανέωσης σύμβασης με την εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ Α.Ε.

11.     Γνωμοδότηση περί όχλησης ή μη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «κομμωτήριο-περιποίηση άκρων» επί της οδού Αγ. Τρύφωνος 16 και Ομήρου, στην Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς.

12.     Σύσταση προσωποπαγούς θέσεως με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου στο Δήμο Κηφισιάς σε εφαρμογή τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως (αριθμός αποφάσεως Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών 984/2020).

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για