18η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 18.06.2019

18η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 18.06.2019

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση στην 18η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/18 καλείστε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2019και ώρα20:30στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση έκθεσης υλοποίησης προϋπολογισμού του Δήμου για το 1ο τρίμηνο 2019.

  2. Ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα και το κόστος των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2019.

  3. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για την είσπραξη εύλογης αποζημίωσης από του αποδέκτες των υπηρεσιών της δραστηριότητας της Κ.Ε.Δ.Ε. «Αισχύλεια 2019».

  4. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για την είσπραξη εύλογης αποζημίωσης από του αποδέκτες των υπηρεσιών της δραστηριότητας της Κ.Ε.Δ.Ε. «Προσδιορισμός των ειδών κυλικείου και της τιμής πώλησής τους» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2019».

  5. Έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου για την είσπραξη εύλογης αποζημίωσης από του αποδέκτες των υπηρεσιών της δραστηριότητας της Κ.Ε.Δ.Ε. «Προσδιορισμός τιμής πώλησης ειδών κυλικείου στους εθελοντές και το προσωπικό» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Αισχύλεια 2019».

  6. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Ν.Τ.Μ.Ε. του έργου: «Κατασκευή σταμπωτών τεσσάρων οδών στην Άνω Ελευσίνα (Αθ. Διάκου, Ραιδεστού, Σινασσού, Αλ. Παναγούλη)

  7. Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Ανακατασκευή οδών στις Δ.Ε. Ελευσίνας και Μαγούλας»

  8. Λήψη απόφασης περί διάλυσης ή μη της σύμβασης που αφορά στο έργο: «Κατεπείγουσα αποκατάσταση βατότητας οδού Αθανασίου Διάκου Δ.Ε Μαγούλας Δήμου Ελευσίνας λόγω καταστροφής του οδοστρώματος από πλημμυρικά φαινόμενα».

  9. Έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή νησίδων στην οδό Θριασίου από την οδό Ηρώων Πολυτεχνείου έως την οδό Πανόρμου».

  10. Λήψη απόφασης για την κατανομή της Β’ Δόσης στις σχολικές επιτροπές Α/βάθμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ελευσίνας.

  1. Επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντων ποσών που αφορούν στην απόδοση οφειλών στο ΤΠΔΥ (νυν Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π.) (ΕΦΑΠΑΞ ΠΑΡΟΧΩΝ).

  2. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση δαπάνης που αφορά στην εκτύπωση οδηγού καλών Πρακτικών «Michelangelo» (παραδοτέο του Προγράμματος) καθώς και στην εκτύπωση αναμνηστικών ημερολογίων και μολυβιών με το λογότυπο του προγράμματος, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ERASMUS+, με τίτλο “Michelangelo Ensuring School Success and Reducing Early School Leaving through Fine Arts” και κωδικό αριθμό: 2017-1-ΕL01-ΚΑ201-036177”

  3. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό αμοιβής του Δικηγόρου Ευάγγελου Πετρόπουλου για την κατάθεση αίτησης Αναθεώρησης του Δήμου Ελευσίνας κατά της υπ’ αριθμ. 727/2019 απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

  4. Επί αιτήματος Νέας Δημοκρατίας για παραχώρηση χώρου.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για