21η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 05.07.2019 (Aναβληθείσα)

21η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελευσίνας: 05.07.2019 (Aναβληθείσα)

ΘΕΜΑ:«Πρόσκληση στην 21η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου»

 

 

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/06 με τίτλο «Δημοτικός και Κοινοτικός Κώδικας», και του άρθρου 67 του Ν. 3852/10 όπως αυτό αντικαταστάθηκε με το άρθρο 74 του Ν.4555/18 καλείστε την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019και ώρα19:00στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής πρωτοκόλλου αφανών εργασιών (ΠΠΑΕ) του έργου: «Προστασία πρανών έναντι βραχοπτώσεων στη Δ.Ε. Μαγούλας».

  2. Έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Διανοίξεις οδών, καθαιρέσεις και αποκαταστάσεις ρυμοτομούμενων στην περιοχή Αεροδρόμιο της Δ.Ε. Ελευσίνας».

  3. Έγκριση πρακτικών κλήρωσης για την συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή σταμπωτού οδοστρώματος επί της οδού Εφέσου της Δημοτικής Ενότητας Ελευσίνας».

  4. Λήψη απόφασης για την χορήγηση παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Ανακατασκευή οδών στις Δ.Ε. Ελευσίνας και Μαγούλας».

  5. Λήψη απόφασης για την έγκριση / επικαιροποίηση απόφασης υλοποίησης με Ίδια Μέσα (ΑΥΙΜ) της πράξης «Λειτουργία δομών και υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς όφελος των γυναικών και για την καταπολέμηση της βίας – Λειτουργία Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης γυναικών θυμάτων βίας στην Ελευσίνα» με κωδικό ΟΠΣ 5021585 στ Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020».

  6. Λήψη απόφαση για την συγκρότηση νέων Επιτροπών Ελέγχου Παιδικών Χαρών.

  7. Λήψη απόφασης για την εξειδίκευση πίστωσης ποσού 3.195,44 € για την πραγματοποίηση δαπάνης συμμετοχής του Δήμου στις δαπάνες έργων (ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ κ.λ.π) για μετατόπιση μικτού στύλου στην περιοχή Αεροδρόμιο του Δήμου Ελευσίνας λόγω της επικινδυνότητας του στύλου.

  8. Επί αιτήματος των υπαλλήλων της Υ.ΔΟΜ Ελευσίνας κ.κ. Θεοφάνη Δάλμα, Αντιγόνης Μεϊντάνη και Ελεάνας Πανταζή για ορισμό δικηγόρου υπεράσπισης.

  1. Επί αιτήματος Κ.Ε.Δ.Ε. για παραχώρηση της πλατείας Ηρώων για την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων.

  2. Διαγραφή οφειλής.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΚΡΙΕΚΟΥΚΗΣ

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για