Νέος ιδιόκτητος Παιδικός Σταθμός στα Πευκάκια από το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Με άνετους χώρους, εξαιρετικά επιλεγμένα παιδικά παιχνίδια, όμορφο χρωματισμό και σύγχρονες υποδομές, ο χώρος του νέου ιδιόκτητου Παιδικού Σταθμού στα Πευκάκια του Δήμου Αγίας Παρασκευής, «γέμισε» χθες από τις παιδικές φωνούλες, στην πρώτη μέρα λειτουργίας του.

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι λειτούργησε από χθες 20 Απριλίου 2015 ο νέος ιδιόκτητος Παιδικός Σταθμός μας στα Πευκάκια. Με άνετους χώρους, εξαιρετικά επιλεγμένα παιδικά παιχνίδια, όμορφο χρωματισμό και σύγχρονες υποδομές, ο χώρος του Σταθμού «γέμισε» χθες από τις παιδικές φωνούλες.

 

ap neos ps 1 ap neos ps 2

 

Ένας Παιδικός Σταθμός δημιούργημα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Βασίλη Ζορμπά και για τη λειτουργία του οποίου δουλέψαμε σκληρά τους τελευταίους μήνες, ώστε να φτάσουμε στη χθεσινή ημέρα.

 

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ευχαριστεί ιδιαίτερα την Αντιδήμαρχο Ελ. Πετσατώδη, τον ανάδοχο του έργου κ. Σταματάκο, τη Διευθύντρια Αν. Γιαννάκη, τους εργαζομένους του Δήμου και των Παιδικών Σταθμών που δούλεψαν τις ημέρες των αργιών του Πάσχα, τον αρχιτέκτονα Ν. Θεοδωρίδη και όλους όσοι συμμετείχαν στην υλοποίηση της κατασκευής και λειτουργίας του Σταθμού.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για