Διανομή τροφίμων από το Δήμο Βριλησσίων

Διανομή νωπού κοτόπουλου, μήλων και πορτοκαλιών, φέτας και λαδιού για τους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ)από το Δήμο Βριλησσίων.

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ), ο Δήμος Βριλησσίων προέβη στη διανομή νωπού κοτόπουλου, μήλων και πορτοκαλιών, φέτας και λαδιού για τους δικαιούχους του προγράμματος, την Πέμπτη 19 Μαΐου 2016, στα γραφεία του Οργανισμού Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων.

 

vrilissia trofima 1 vrilissia trofima 2

 

Διανομή ακτινιδίων στο Δήμο Βριλησσίων

 

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε πριν λίγες ημέρες και στη δωρεάν διανομή ακτινιδίων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης.

 

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της εφαρμογής του Κανονισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης 1031/2014 για προσωρινά έκτακτα για συμπληρωματικά προσωρινά έκτακτα μέτρα στήριξης στους παραγωγούς ορισμένων οπωροκηπευτικών και της ΚΥΑ με αρ.πρωτ. 3320/89565 των Υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, μέσω των Κοινωνικών Συμπράξεων που έχουν συσταθεί για τις ανάγκες του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ).

 

Δικαιούχοι είναι οι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βριλησσίων, οι εγγεγραμμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ), οι δικαιούχοι κάρτας σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης και οι κάτοχοι Βιβλιαρίου Ανασφαλίστου.

 

Οι ωφελούμενοι μπορούν με την επίδειξη της κάρτας δικαιούχου Κοινωνικού Παντοπωλείου ή της Κάρτας Σίτισης της ανθρωπιστικής κρίσης ή της αίτησης για την επισιτιστική βοήθεια ή το βιβλιάριο ανασφαλίστου, να παραλαμβάνουν την ανάλογη ποσότητα.

 

Τα ακτινίδια προέρχονταν από το Συνεταιρισμό Άργους.

 

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για