Πρωτομαγιάτικα στεφάνια στο Πάρκο Ναυαρίνου του Δήμου Ηλιούπολης

Μαγιάτικα στεφάνια, αρωματικά λουλούδια και πανέμορφα εποχιακά φυτά υποδέχτηκαν τους Ηλιουπολίτες στο Πάρκο Ναυαρίνου την Πρωτομαγιά!

Την ημέρα της Πρωτομαγιάς σε ένα ηλιόλουστο πάρκο, ο  Πολιτιστικός  Αθλητικός Οργανισμός (ΠΑΟΔΗΛ) του Δήμου Ηλιούπολης πραγματοποίησε  μια ιδιαίτερη εκδήλωση, για να γιορτάσει τον πιο όμορφο μήνα της Άνοιξης!

 

Εκατοντάδες πολίτες επισκέφτηκαν το Πάρκο Ναυαρίνου με τις οικογένειες τους, έπλεξαν στεφάνια και τα στόλισαν με λουλούδια, ενώ η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου προσέφερε  στους επισκέπτες ελιές και εποχικά λουλούδια, για να στολίσουν τους κήπους και τα μπαλκόνια τους.

 

ilioupoli mahs 1 ilioupoli mahs 2

Μια μελισσούλα-μασκότ υποδέχτηκε μικρούς και μεγάλους προσφέροντάς χυμούς, η παραμυθού μας αφηγήθηκε μαγιάτικα παραμύθια με συνοδεία μικρών μουσικών οργάνων και στη συνέχεια παίξαμε ομαδικά παιχνίδια.

 

Ένα επιδαπέδιο σκάκι με εκπληκτικά πιόνια, τράβηξε την προσοχή των μεγαλύτερων παιδιών όπου με την καθοδήγηση βραβευμένου σκακίστα μυήθηκαν στο κόσμο του παιχνιδιού.

 

Οι μουσικές  επιλογές του έμπειρου dj πλημύρισαν το Άλσος , συντροφεύοντας τα βήματα των επισκεπτών σε αυτή την ανοιξιάτικη εξόρμηση. Μεγάλοι και μικροί, γέμισαν με χαρές και γέλια το Πάρκο Ναυαρίνου και εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για