Δήμος Αγίου Δημητρίου: «Φθινοπωρινές γιορτές στην πόλη 2016»

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μας καλεί να υποδεχτούμε το φθινόπωρο διοργανώνοντας τις «Φθινοπωρινές γιορτές στην πόλη 2016» με συνέπεια και αφοσίωση.

dad giortesΗ Τέχνη στις διάφορες μορφές της θα πρωταγωνιστήσει για ένα ακόμα φθινόπωρο στην πόλη του Αγίου Δημητρίου.

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, μας καλεί να υποδεχτούμε το φθινόπωρο διοργανώνοντας τις «Φθινοπωρινές γιορτές στην πόλη 2016» με συνέπεια και αφοσίωση.

 

«Τι είναι αυτό όμως που κάνει τις εκδηλώσεις αυτές να έχουν τόση αποδοχή;

 

Σίγουρα το ποιοτικό και ποικίλο πρόγραμμά τους, η αλληλεγγύη που εκφράζεται μέσα από τις εκδηλώσεις, αφού αντί εισιτηρίου, όλοι όσοι παρευρισκόμαστε προσφέρουμε τρόφιμα στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αλλά πάνω απ’ όλα το μεράκι και η αγάπη για την πόλη και την ανάδειξή κάθε όμορφης γωνιάς της, κάθε πλατείας, πάρκου, θεάτρου, σχολείου.

 

Γιατί αυτό είναι και το στοίχημα που θέλουμε να κερδίζουμε κάθε χρόνο: Η εμπλοκή των πολιτών, η αλληλεπίδρασή τους με την Τέχνη. Να τραγουδούν τα τραγούδια, να χορεύουν στους ρυθμούς, να συνεπαίρνονται από μελωδίες, να συγκινούνται από τις αφηγήσεις και να γελούν με την καρδιά τους», αναφέρει χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου κα Μαρία Ανδρούτσου.

 

Οι “ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ” φέτος θα διαρκέσουν από 4 Σεπτεμβρίου έως 5 Οκτωβρίου 2016 με ένα πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων που περιλαμβάνουν συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και κινηματογραφικές προβολές.

Σε όλες τις εκδηλώσεις των “Φθινοπωρινών Γιορτών στην Πόλη”, η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για όλες τις θεατρικές παραστάσεις που φέρουν το διακριτικό “ΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ”, μπορείτε να προμηθεύεστε αριθμημένες προσκλήσεις από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγ. Δημητρίου (Δυρραχίου 11), προσφέροντας τρόφιμα μακράς διάρκειας, τουλάχιστον 3 τεμάχια (συσκευασίες) για την ενίσχυση των κοινωνικά ευπαθών συμπολιτών μας.

 

Η διανομή των προσκλήσεων θα γίνεται από 22/8 έως 23/9/2016, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 έως 16:00.
Ο αριθμός των προσκλήσεων είναι συγκεκριμένος για κάθε θεατρική παράσταση.
Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στα τηλ.: 210 9752 030 – 210 9760 505.

 

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των «Φθινοπωρινών Γιορτών της πόλης 2016» στην ιστοσελίδα του Δήμου.

 

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για