Μεγάλη η συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία Ιουλίου στο Δήμο Παλλήνης

Με μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για το μήνα Ιούλιο 2016, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας τους Δήμου Παλλήνης, με τη συνδρομή των νοσηλευτών του γενικού νοσοκομείου «Γεννηματάς».

pallini aimodosiaΜε μεγάλη επιτυχία και σημαντική ανταπόκριση ολοκληρώθηκε μία ακόμα δράση εθελοντικής αιμοδοσίας για το μήνα Ιούλιο 2016, που διοργανώθηκε από το Τμήμα Πρόληψης και Προαγωγής Δημόσιας Υγείας τους Δήμου Παλλήνης, με τη συνδρομή των νοσηλευτών του γενικού νοσοκομείου «Γεννηματάς».

 

Με κοινό στόχο, όλοι μαζί να κάνουμε μια πράξη αγάπης, δωρίζοντας αίμα, ζωή, χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία, φορείς, σύλλογοι και ιδιώτες εθελοντές αιμοδότες, έσπευσαν ευαισθητοποιημένοι να προσφέρουν πέντε λεπτά από το χρόνο τους.

 

Ο Δήμαρχος Παλλήνης κ.Αθανάσιος Ζούτσος, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του προς όλους τους αιμοδότες συμπολίτες μας, που με τη συμμετοχή τους έδειξαν εμπράκτως την αλληλεγγύη τους για τον συνάνθρωπό τους, μιας και η εθελοντική αιμοδοσία είναι η μεγαλύτερη ένδειξη φιλαλληλίας.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για