Συλλογή σχολικών ειδών στο Δήμο Ελευσίνας

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συλλέγει σχολικά είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε παιδιά ωφελούμενων οικογενειών του κοινωνικού παντοπωλείου.

elefsina sxolika eidiΗ Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ελευσίνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συλλέγει σχολικά είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε παιδιά ωφελούμενων οικογενειών του κοινωνικού παντοπωλείου.

 

Την Πέμπτη 8/9/2016 στις 8:00 μ.μ έξω από το Ελαιουργείο Ελευσίνας πριν την παιδική παράσταση ¨Ο Κουρέας της Σεβίλλης¨ της αγαπημένης μας Κάρμεν Ρουγγέρη, αντί εισιτηρίου θα συλλέξουμε σχολικά είδη – μολύβια, γόμες, χρώματα, στυλό, σχολικές τσάντες, κασετίνες κ.ά.

 

Όλοι οι πολίτες αλλά και οι τοπικές επιχειρήσεις καλούνται να σταθούν αρωγοί για μία ακόμη φορά στην προσπάθεια του Δήμου Ελευσίνας.

 

Ας γεμίσουμε και αυτή την χρονιά την σχολική τσάντα με χαμόγελα!!!

 

Η συλλογή σχολικών ειδών θα πραγματοποιείται από 3/9/2016 έως και 30/9/2016 στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ελευσίνας (Ελευθερίου Βενιζέλου & Εθνικής Αντιστάσεως), από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως 14:00.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για