Με επιτυχία στέφθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Παλλήνης

Με το σύνθημα «Σε πέντε λεπτά… σώζετε μια ζωή», το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, πραγματοποιήθηκε Εθελοντική Αιμοδοσία – Πρόσκληση Ζωής από το Δήμο Παλλήνης, στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία – Πρόσκληση Ζωής του Δήμου Παλλήνης,  το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στη Δημοτική Ενότητα Παλλήνης, καθώς συμμετείχαν πολλοί δημότες – και όχι μόνο – που με τη συγκινητική προσφορά τους, έστειλαν από την πόλη το μήνυμα της Αλληλεγγύης:   

 

«Μην επαναπαύεστε στην ιδέα ότι δεν πρόκειται να συμβεί σ εσάς.
Σε πέντε λεπτά… σώζετε μια ζωή»

 

aimodosia pallini 1  aimodosia pallini 2

 

Στην Εθελοντική Αιμοδοσία παρέστη και ο Δήμαρχος Παλλήνης, κ. Αθανάσιος Ζούτσος, ο οποίος ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους εθελοντές αιμοδότες, το προσωπικό του Δήμου Παλλήνης και τους εργαζόμενους της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» που αθόρυβα συμμετέχουν και συντελούν σ αυτή την πανανθρώπινη προσπάθεια.

 

Στόχος του Δήμου Παλλήνης είναι η αναβάθμιση της κοινωνικής αλληλεγγύης, της κοινωνικής συνοχής, αλλά και εν προκειμένω με την εθελοντική αιμοδοσία, στόχος είναι να καλυφθούν στο μεγαλύτερο βαθμό οι μεγάλες ανάγκες για αίμα, σώζοντας ζωές συνανθρώπων μας.

 

Η εθελοντική προσφορά αίματος είναι Πολιτισμός, προσφορά Ζωής, πράξη Ανθρωπιάς.

 

Η επόμενη Εθελοντική Αιμοδοασία στο Δήμο Παλλήνης, έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 16 Μαϊου 2015, στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για