Νέος Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος

Στις 3 Μαρτίου 2015, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ)

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος εξελέγη Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) στις 3 Μαρτίου.

Αντιπρόεδρος εκλέχτηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Ζωγράφου Μπροστά» Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

spay proedreioΤακτικό Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής (Ε.Ε.) του ΣΠΑΥ, εξελέγη ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Ανατροπή στη Γλυφάδα – Αγωνιστική Ριζοσπαστική Συνεργασία» Αθανάσιος Ηλιόπουλος ενώ Αναπληρωματικό Μέλος της Ε.Ε. εκλέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Πολιτισμού Κρωπίας, αρμόδιος και για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Θεόδωρος Γρίβας.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στα γραφεία του ΣΠΑΥ στο Βύρωνα και συνυποψήφιος του κυρίου Βαλασόπουλου ήταν ο Δήμαρχος Χολαργού – Παπάγου Ηλίας Αποστολόπουλος.

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, Δημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους, που με τίμησαν εκλέγοντάς με Πρόεδρο του ΣΠΑΥ και να τους υποσχεθώ ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί το δημιουργικό έργο της προηγούμενης Διοίκησης και του Προέδρου της, κ. Νίκου Χαρδαλιά, για το καλό του Υμηττού και όλων των πολιτών.” δήλωσε ο νέος Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος.

Μέλη του ΣΠΑΥ, σκοπός του οποίου είναι η προστασία του δάσους του Υμηττού από φυσικές και ανθρωπογενείς αιτίες, είναι οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δάφνης – Υμηττού, Ελληνικού – Αργυρούπολης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Κρωπίας, Παιανίας και Παπάγου – Χολαργού.

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για