Νέα, αναμορφωμένη η πλατεία Σικελιανού στο Δήμο Ηλιούπολης

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της νέα αναμορφωμένης πλατείας Σικελιανού αποτέλεσε την πιο αξιόπιστη επιβεβαίωση ότι η Δημοτική αρχή της Ηλιούπολης επένδυσε ικανοποιώντας ένα μακρόχρονο και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

hlioupoli plateia sikelianouΗ μεγάλη προσέλευση του κόσμου στα εγκαίνια της νέα αναμορφωμένης πλατείας Σικελιανού αποτέλεσε την πιο αξιόπιστη επιβεβαίωση ότι η Δημοτική αρχή της Ηλιούπολης επένδυσε ικανοποιώντας ένα μακρόχρονο και πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

 

Ο κόσμος επιβράβευσε την επιλογή της αναβάθμισης της περιοχής των Καναρίων και την δημιουργία ενός χώρου συνάθροισης και αναψυχής.

 

Η πλατεία πήρε μια νέα μορφή με την τοποθέτηση νέων πλακών, τον εμπλουτισμό του πρασίνου, τον νέο φωτισμό και τα παγκάκια που δημιουργούν ένα ευχάριστο και ελκυστικό περιβάλλον, να βγουν οι πολίτες της Ηλιούπολης από τα σπίτια τους, να περπατήσουν, να παίξουν, να αναπαυθούν και να συναντήσουν τους γείτονές τους.

 

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του, όχι μόνο για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν οι υπηρεσίες τους δήμου, αλλά κυρίως για την επιβεβαίωση του κόσμου.

 

Αυτή η επιβεβαίωση δείχνει ότι το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου που συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, περιλαμβάνει τις σωστές επιλογές, ικανοποιεί τις πραγματικές κοινωνικές ανάγκες και δίνει όπως είπε δύναμη στην δημοτική αρχή για συνέχεια και συνέπεια στον προγραμματισμό της.

 

hlioupoli plateia sikelianou 2 hlioupoli plateia sikelianou 3

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για