Φεστιβάλ Κηφισιάς 2016: με επιτυχία στέφθηκε η πρώτη παρουσίαση όπερας στην Κηφισιά

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Κηφισιάς όπερα, αυτό το δύσκολο είδος θεάματος, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκε με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία στον Δήμο Κηφισιάς όπερα, αυτό το δύσκολο είδος θεάματος, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς θεατές.
 
Οι γνωστές άριες κι η χαρακτηριστική και τόσο αγαπητή και δημοφιλής  μουσική της όπερας του G.Bizet “ΚΑΡΜΕΝ” πλημμύρησαν το Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς προσφέροντας στο πολυπληθές κοινό που κατέκλεισε τον χώρο μια μοναδική  μουσική βραδιά.

Διασκεδαστική με πολλές πινελιές χιούμορ η διασκευή του λιμπρέττο από την Κασσάνδρα Δημοπούλου που υπέγραψε την σκηνοθεσία αλλά κι ερμήνευσε με ιδιαίτερη  επιτυχία τον ομότιτλο  ρόλο ενώ στον ρόλο του  Δον Χοσέ ήταν ο Φίλιππος Μοδινός.

Άριστη η επταμελής ορχήστρα υπό την διεύθυνση του μαέστρου Χρήστου Κτιστάκη συνόδευσε τους λυρικούς καλλιτέχνες που ερμήνευσαν υποδειγματικά τους ρόλους τους.

 

kifisia opera

 

Στον  χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” του  Δήμου Κηφισιάς και Δημοτικός Σύμβουλος  Σταύρος Ζαπάντης  μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξης:

“Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος μας θα φιλοξενήσει όπερα με ζωντανή ορχήστρα, καθώς μέχρι τώρα είχαν παρουσιαστεί μόνο παραστάσεις μουσικού θεάτρου, όπως οπερέτα, αλλά όπερα ποτέ!!!”

Παραβρέθηκαν επίσης  η Πρόεδρος της Δημοτικής επιχείρησης “Μένανδρος” και Δημοτική Σύμβουλος Πόλυ Αστερίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” του  Δήμου Κηφισιάς Γιάννης Καπάτσος , η  Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Εκάλης Λίλα Δραγώνα, καλλιτέχνες της λυρικής σκηνής και μεγάλο πλήθος κόσμου.

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για