880 παιδιά στο «2o PIRAEUS SPORTS CAMP» του Δήμου Πειραιά

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) το “2o Piraeus Sports Camp” το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν., με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/7) το “2o Piraeus Sports Camp” το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά και ο Ο.Π.Α.Ν.,  με την υποστήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στο Camp στο οποίο η συμμετοχή ήταν δωρεάν, έλαβαν μέρος 880 παιδιά δημοτικών σχολείων της πόλης του Πειραιά,  τα οποία διασκέδασαν και ήρθαν σ’ επαφή με τα αγαπημένα τους αθλήματα στα πέντε αθλητικά κέντρα του Δήμου Πειραιά.

Η διοργάνωση ξεκίνησε στις 21/6 και διήρκησε 4 εβδομάδες και τα παιδιά εκτός από μαθήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης και βόλεϊ είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέους φίλους αλλά και πολλές γνώσεις αφού το πρόγραμμα είχε και πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια.

 

Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν παρέλαβαν το αναμνηστικό μπλουζάκι του Camp, το καπέλο του Camp αλλά και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής με την υπογραφή του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη.

 

pireas sportscamp 1 pireas sportscamp 2

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όπως και το 2015 έτσι και το 2016 υποστήριξε το Camp που γίνεται θεσμός και συμβάλει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών αλλά και στην ενασχόληση τους με τον αθλητισμό.

 

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κυρία Σταυρούλα Αντωνάκου, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί το 2ο Piraeus Sports Camp,  στέφθηκε και φέτος από απόλυτη επιτυχία, προσφέροντας πλήθος αθλητικών  δραστηριοτήτων και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά της πόλης μας.  Για τέσσερεις εβδομάδες, περισσότεροι από 800 μαθητές Δημοτικών σχολείων του Πειραιά, είχαν  την ευκαιρία να αθληθούν, να κάνουν νέους φίλους και να περάσουν όμορφες στιγμές γεμάτες παιχνίδι. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την ΠΑΕ Ολυμπιακός, γιατί χωρίς την υποστήριξή της δεν θα μπορούσαμε να παρέχουμε δωρεάν τα καλοκαιρινά Camp. Σκοπεύουμε του χρόνου να εμπλουτίσουμε όλες μας τις δραστηριότητες, για να προσφέρουμε στους δημότες μας δωρεάν αθλητικές διοργανώσεις. Για τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά,  αποτελεί προτεραιότητα η υλοποίηση δράσεων που προσφέρει χαμόγελα  στα παιδιά μας».

 

Ο Διευθυντής του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος σημείωσε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και υποστηρίζει τέτοιες σημαντικές πρωτοβουλίες. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου και θέλουμε τη νέα χρονιά να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Τα παιδιά είναι το μέλλον της χώρας και πρέπει να τα προσέχουμε. Για εμάς το μεγαλύτερο παράσημο είναι ότι τα εκατοντάδες παιδιά που πέρασαν αυτές τις τέσσερις εβδομάδες από το Camp έφυγαν με χαμόγελο, γεμάτα με νέες γνώσεις και έχοντας αποκτήσει νέους φίλους. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να αποκτήσουν αθλητική κουλτούρα, να έχουν την άσκηση στη ζωή τους και να είναι κοντά στα αθλήματα τα οποία αγαπούν. Είναι η δεύτερη φορά που διοργανώνουμε το Piraeus Sports Camp στον Δήμο Πειραιά και όλα κύλησαν άψογα. Ο Πειραιάς είναι η πόλη μας, η πόλη που γέννησε τον Ολυμπιακό, μια πόλη με τεράστια παράδοση στον αθλητισμό και εμείς οφείλουμε να την συνεχίσουμε και να σπρώξουμε όλα τα νέα παιδιά στα σπορ».

 

pireas sportscamp 3

 

Το  «2ο Piraeus Sports Camp» «φιλοξενήθηκε» και φέτος στις παρακάτω αθλητικές εγκαταστάσεις:

Κλειστό γυμναστήριο Π. Σαλπέας-Ακτή Ξαβερίου
Κλειστό γυμναστήριο 15ου Δημοτικού Σχολείου (Μουτσοπούλου και Υμηττού)-Καμίνια
Κλειστό γυμναστήριο 2ου Λυκείου (Τζαβέλα)-Καστέλλα
Κλειστό γυμναστήριο 3ου Λυκείου-Μαυρομιχάλη
Πλαζ Βοτσαλάκια (Καραγεώργη Σερβίας 6)-Καστέλλα

 

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για