Χαιρετισμός Δημάρχου Πεντέλης στην Μουσική Βραδιά «Ο Κορκολής στην Πλακεντία»

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ.Μελισσίων, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας της Δ.Κ.Πεντέλης, μουσικό αφιέρωμα του καταξιωμένου καλλιτέχνη σε Ελλάδα και εξωτερικό Στέφανου Κορκολή, σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη, με ερμηνεύτρια την Σοφία Μανουσάκη και την τσελίστα Μαριλίζα Παπαδούρη.

penteli korkolis 3Την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016 παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ.Μελισσίων, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας της Δ.Κ.Πεντέλης, μουσικό αφιέρωμα του καταξιωμένου καλλιτέχνη σε Ελλάδα και εξωτερικό Στέφανου Κορκολή, σε έργα του Μίκη Θεοδωράκη, με ερμηνεύτρια την Σοφία Μανουσάκη και την τσελίστα Μαριλίζα Παπαδούρη.

 

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης χαιρέτησε την εκδήλωση κάνοντας μία σύντομη ιστορική αναδρομή του Μεγάρου της Δουκίσσης Πλακεντίας και αναφέρθηκε στους αγώνες της Διοίκησης να παραχωρηθεί ο χώρος στο Δήμο.

 

Ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μελισσίων που με την πρώτη του αυτή εκδήλωση συνεχίζει την πολιτιστική διαδρομή του Μεγάρου, που αποτελεί κέντρο αναφοράς πολιτισμού τόσο για το Δήμο Πεντέλης όσο και για την ευρύτερη περιοχή.

 

Στην Εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής Σύριζα Β΄Αθηνών κ. Γιώργος Δημαράς, ο πρώην Πρόεδρος Εφετών κ. Θεοχάρης Μπίρμπος, η πολιτευτής κα. Πολυτίμη Λεονάρδου, o Διοικητής του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου κ. Εμμανουήλ Κουταλάς, ο Θεματικός Αντιδήμαρχος κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, εκπρόσωποι του χορηγού KOZI’S και SASI’S, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Γιώργος Μουαμελετζής, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑ κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σάββας Βορέας, Λευτέρης Κοντουλάκος, Ιωάννης Ζώης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ.Πεντέλης κ. Γιάννης Ζούνης, ο Τοπικός Σύμβουλος Δ.Κ. Μελισσίων κ. Απόστολος Φρατζής, η Πρόεδρος της β΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα. Σίσσυ Ντούρη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.

 

penteli korkolis 1 penteli korkolis 2

Μπορεί να ενδιαφέρεστε για